ZORGBALANS

Voor meer informatie klik op onderstaande button voor meer informatie


Ga naar

Zorgcentrale

Voor meer informatie klik op onderstaande button voor meer informatie


Ga naar
Algemene informatie

U woont thuis en wilt dat graag zo houden. Toch kan het gebeuren dat u het niet meer alleen redt. U kunt wel wat hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij het douchen, aankleden en de wondverzorging. Misschien heeft u complexe verpleging nodig of speciale zorg omdat u of uw partner vergeetachtig wordt. Het is niet makkelijk om afhankelijker te worden, maar gelukkig hoeft u niet uw zelfstandigheid op te geven


We zijn er voor u

De verpleegkundigen en verzorgenden van Zorgbalans Thuiszorgteam staat voor u klaar. Onze missie is om mensen met een zorgbehoefte te helpen zo lang mogelijk zelfstandig en op een eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven. Wij bieden u zorg en ondersteuning op een manier die u graag wilt. Wij geven zorg aan mensen thuis in Molenwijk en Meerwijk. Omdat we een klein flexibel team zijn, kunnen we u snel zorg leveren. U weet altijd wie u in huis krijgt en op welke tijd.


Wat kunnen we voor u doen
  • Helpen bij douchen en aankleden
  • Steunkousen aantrekken en/of ACT zwachtelen
  • GMedicatietoezicht en injecteren
  • Wondverzorging
  • Advies en begeleiding
  • Zorg in de laatste levensfase
  • Alarmering
  • Ondersteuning bij dementie
Meer informatie

Wilt u meer weten over de zorg die Zorgbalans u of iemand uit uw omgeving kan bieden? Belt u dan met de medewerkers van onze Zorgcentrale via 023-8918918 of kijk op mail naar info@zorgbalans.nl. Zij helpen u ook graag met uw aanvraag en indicaties. In de avond en weekenden kunt u ook via dit nummer acute thuiszorg regelen, bijvoorbeeld na een val of ziekenhuisopname.

U woont thuis en wilt dat graag zo houden. Toch kan het gebeuren dat u het niet meer alleen redt. U kunt wel wat hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij het douchen, aankleden en de wondverzorging. Misschien heeft u complexe verpleging nodig of speciale zorg omdat u of uw partner vergeetachtig wordt. Het is niet makkelijk om afhankelijker te worden, maar gelukkig hoeft u niet uw zelfstandigheid op te geven.