Vitaliteit

Voor veel mensen is het belangrijk om actiever te worden. Vaak heeft dat een positieve invloed op hoe u zich voelt: lichamelijk en geestelijk. In het gezondheidscentrum wordt steeds meer aandacht gegeven aan vitaliteit: een actievere leefstijl.

De welzijnscoach Uw huisarts kan u adviseren met de welzijnscoach te gaan praten. De welzijnscoach kan met u bekijken wat een zinvolle tijdsbesteding voor u kan zijn: meer bewegen, mensen ontmoeten, cursus volgen, vrijwilliger worden of een maatje ontvangen, gezamenlijk eten in het buurthuis etc. De welzijnscoach is goed op de hoogte van alle activiteiten die er in Schalkwijk zijn. De welzijnscoach houdt op dinsdagmiddag spreekuur in het gezondheidscentrum. Dit project wordt samen uitgevoerd met DOCK, een welzijnsorganisatie in Haarlem en heet Welzijn op recept. De huisarts geeft u een recept mee, niet voor een medicijn, maar voor een activiteit waar door uw welzijn wordt vergroot.

Meer informatie Wilt u ook eens met de welzijnscoach spreken? Maak dan een afspraak met uw huisarts om dit te bespreken. Contactgegevens: huisartsen.

Voor veel mensen is het belangrijk om actiever te worden. Vaak heeft dat een positieve invloed op hoe u zich voelt: lichamelijk en geestelijk. In het gezondheidscentrum wordt steeds meer aandacht gegeven aan vitaliteit: een actievere leefstijl. Uw huisarts kan u adviseren met de welzijnscoach te gaan praten. De welzijnscoach kan met u bekijken wat een zinvolle tijdsbesteding voor u kan zijn: meer bewegen, mensen ontmoeten, cursus volgen,