Pedicures

Algemene informatie

Afspraak maken

Voor advies of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact zoeken met onderstaande telefoonnummers.


Afspraak wijzigen of annuleren

Afspraken wijzigen of annuleren graag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk 24 uur van tevoren. Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken (ongeacht de reden) worden bij u persoonlijk in rekening gebracht.


Over de praktijk

De pedicures in het gezondheidscentrum zijn Marit Grozema, Monique van der Weide en Nelleke Steenbakker. Het geeft hun veel voldoening om mensen van pijnlijke voetklachten en andere voetongemakken af te helpen en de conditie van hun voeten ‘gaandeweg’ te zien verbeteren. Hun specialiteit is voetverzorging voor mensen met diabetes mellitus. Het risico van voetcomplicaties kan sterk verminderd worden door een juiste preventieve verzorging door de pedicure. Daarnaast wordt er veel belang gehecht aan voorlichting over vroegtijdige herkenning van voet(huid)problemen en thuisverzorging. Soms kunnen voetklachten voortkomen uit matige verzorging in combinatie met slecht (passend) schoeisel. Verder kunnen voetproblemen en voet(stand)afwijkingen tal van lichamelijke klachten veroorzaken die zich niet alleen maar beperken tot de voeten.

De pedicures geven gespecialiseerde voetverzorging, ook aan diabetespatiënten. Voor diabetes en reumapatiënten worden deze behandelingen soms (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.

Afspraak maken Voor advies of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact zoeken met bovengenoemde telefoonnummers. Afspraak wijzigen of annuleren Afspraken wijzigen of annuleren graag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk 24 uur van tevoren. Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken (ongeacht de reden) worden bij u persoonlijk in rekening gebracht. …