Over Mijn gezondheid.net

In het Gezondheidscentrum Schalkwijk bieden wij de mogelijkheid aan onze patiënten om op een VEILIGE manier via de computer met ons te communiceren!Het beroepsgeheim van de huisarts moet ten allen tijde gegarandeerd zijn. Daarom is er in de huisartsenmaatschap gekozen voor mijngezondheid.net .Met “Mijn Gezondheid.net” is de praktijk van de huisarts of de apotheker 24 uur per dag bereikbaar. Wat is er allemaal mogelijk? • Online een afspraak maken bij de huisarts.
 • Een e-consult aanvragen
 • Betrouwbare informatie raadplegen over de medicatie en aandoeningen.
 • Zelf notities maken die niet zichtbaar zijn voor de zorgverlener.


Het programma werkt door middel van het inloggen met DigiD en sms-functie (een beveiliging die bv de belastingdienst en de gemeente ook gebruikt). Mocht u interesse hebben in deze service kun u zich hier aanmelden. Deze link is uitsluitend bedoeld voor het aanmelden voor e-health.


  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Geboorte datum

  BSN nummer

  Telefoon nummer

  Eventuele opmerkingen

  In het Gezondheidscentrum Schalkwijk bieden wij de mogelijkheid aan onze patiënten om op een VEILIGE manier via de computer met ons te communiceren!Het beroepsgeheim van de huisarts moet ten allen tijde gegarandeerd zijn. Daarom is er in de huisartsenmaatschap gekozen voor mijngezondheid.net .Met “Mijn Gezondheid.net” is de praktijk van de huisarts of de apotheker 24 uur per dag bereikbaar. Wat is er allemaal mogelijk?