Apotheek Meerwijk

Voor meer informatie klik op onderstaande link


Klik hier

Huisartsen

Klik hier voor de Huisartsen van het gezondheidscentrum


Klik hier

Herhaalrecepten

Medicijnen te kort klik dan op de knop, om uw Herhaalrecept aan te vragen.


Klik hier

Toestemmingsformulier

Direct inloggen in MijnGezondheid.net


Klik hier

Links en Apps

Aanrader!

Deze site geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte:

  • bij vragen en klachten thuis
  • voor, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts

Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen.


RIVM

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu bevordert de publieke gezondheid en een schoon en veilig leefmilieu. RIVM, De zorg voor morgen begint vandaag.

Voor meer informatie ga dan naar de website van de RIVM

Gezondheidscheck

Wat kunt u zelf doen om uw gezondheid te verbeteren? Voorkomen is beter dan genezen. Uw gezondheidsrapport geeft inzicht. Verbeter uw rapport op een manier die bij u en uw motivatie past. Zelf aan de slag, in een groep, met een handige app of met de hulp van een professional? De Persoonlijke Gezondheidscheck wijst u de weg. Een site van o.a. De landelijke huisartsvereniging (LHV) en het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).


Voedingscentrum

Het Voedingscentrum is de autoriteit die consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie biedt over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.


DOCK Haarlem

Een wijkgerichte welzijnsorganisatie voor en door burgers. Dat is DOCK Haarlem. Voor mensen die belemmeringen ervaren bij het meedoen in de samenleving en zich verder willen ontwikkelen. Het versterken van de individuele vaardigheden van mensen. Het versterken van de sociale netwerken van mensen.


Trimbos-instituut

Het Trimbos-instituut zet zich in voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid door het delen van kennis. Op deze site staat veel informatie over psychische aandoeningen, verslavingen en ook een ruim aanbod van hulpprogramma’s via internet (bijv. Minder drinken of Grip op je dip).

Welzijn op recept

‘Welzijn op recept’ is een methode om mensen met psychosociale klachten vanuit de huisartspraktijk door te verwijzen naar welzijnsactiviteiten zoals bewegen, creatieve activiteiten of met elkaar koken en eten. Het doel is dat mensen door deze activiteiten zelf actief hun gezondheid en welzijn verhogen. Geen pilletje tegen de pijn, maar onder de mensen zijn.