SPOED

Overdag:

023-533 32 22

Avond/Nacht/Weekend:

023-224 25 26

www.spoedpost.com


Afspraak maken / contact


Ga naar

Wie is Wie


Ga naar

Assistenten


Ga naar

Zorgprogramma's

Wilt uw gegevens inzien, ga dan naar mijn Medisch dossier. Klik op onderstaande knop.


Klik hier

Mijn Medisch Dossier

Wilt uw gegevens inzien, ga dan naar mijn Medisch dossier. Klik op onderstaande knop.


Klik hier

Toestemmingformulier

Wilt uw gegevens inzien, ga dan naar mijn Medisch dossier. Klik op onderstaande knop.


Klik hier

Herhaalrecepten

Medicijnen te kort klik dan op de knop, om uw Herhaalrecept aan te vragen.


Ga naar

Huisartsen

Spoedgevallen

Spoed - 112

Overdag (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur) Alléén bij spoedgevallen, indien de telefoon van uw huisarts bezet is belt u met telefoonnummer : 023-5333222.

Avond, nacht en weekend (avond en nacht tussen 17.00-8.00 uur én de gehele zaterdag en zondag) Uitsluitend voor spoedgevallen, die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten kunt u, liefst na telefonische afspraak, terecht bij de Spoedpost, telefoonnummer 023-2242526 De huisartsen doen dienst vanuit de Spoedpost in het Kennemer Gasthuis. Zie voor meer informatie: www.spoedpost.com


Online afspraak maken:


Telefonisch afspraak maken:


De centrumassistenten zijn op bovengenoemde nummers bereikbaar van 8.00-11.00 en van 13.30-17.00. Van 11.00-13.30 is de praktijk alleen bereikbaar voor Spoedgevallen .Afspraak maken of visite aanvragen

Voor het maken van een afspraak voor het spreekuur of voor het aanvragen van een huisbezoek kunt u bellen met het nummer van uw huisarts op maandag t/m vrijdag van 8.00-11.00 en van 13.30-17.00. van 11.00-13.30 is de praktijk alleen bereikbaar voor spoedgevallen i.v.m andere activiteiten van de assistentes. Als u dezelfde dag een afspraak wilt of een visite wilt, belt u dan zo vroeg mogelijk i.v.m. de agendaplanning.

De assistente vraagt u naar de reden van de afspraak om de noodzaak in te schatten en te zorgen dat u genoeg spreekuurtijd krijgt. Per persoon wordt 10 minuten consult-tijd per gezondheidsvraag ingepland. Wanneer u meer tijd nodig heeft of u wilt meerdere problemen voorleggen, overleg dan met de assistente of langere tijd kan worden ingepland. Meerdere problemen per keer bespreken is dus geen probleem, maar dan willen we dat wel van tevoren weten! We proberen hiermee onnodige wachttijd te voorkomen. Wanneer u een langere afspraak wilt, kan het wel wat langer duren voordat u op het spreekuur kan komen. Spoedeisende gevallen krijgen altijd voorrang en kunnen tussendoor.


Afspraak afzeggen of wijzigen

Als de afspraak niet door kan gaan of u wilt het wijzigen, graag dit zo spoedig mogelijk aan de assistente doorgeven. De huisarts kan dan een andere patiënt helpen.


Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur van de huisartsen is voor korte vragen. U kunt een afspraak maken via de assistente tussen 8.00-17.00 uur, de huisarts belt u dan terug tussen 11.15-13.00 uur.

Wie is wie

Arianne Baak
Huisarts & Bestuurslid / BIG-nummer: 59039280701

Werkdagen:

dinsdag, woensdag en vrijdag
Carla Sneek
Huisarts / BIG-nummer: 69059327401

Werkdagen:

maandag, donderdag
Maarten Hamming
Huisarts & Bestuurslid / BIG-nummer: 19060707601

Werkdagen:

maandag, dinsdag, woensdag en donderdagRobert Hijnens
Huisarts / BIG-nummer: 89066568501

Werkdagen:

maandag, dinsdag, woensdag en donderdagYvette den Ouden
Huisarts / BIG-nummer: 49918474401

Werkdagen:

vrijdagMarieke van der Sluijs
Huisarts / BIG-nummer: 79911196801

Werkdagen:

dinsdag, donderdag en vrijdagBarbara Elias
Huisarts / BIG-nummer: 29060770701

Werkdagen:

maandag, woensdag, donderdagMartin Mensink
Huisarts / BIG-nummer: 19043575301

Werkdagen:

maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagDolores Wijs
Huisarts / BIG-nummer: 09025058701

Werkdagen:

maandag, dinsdagmiddag, woensdagSabine Vuister
Huisarts - SCEN arts & Bestuurslid / BIG-nummer: 99024737201

Werkdagen:

dinsdag, donderdag en vrijdagAios

Neeltje ten bosch
Arts in opleiding - Praktijk Mensink

Werkdagen:

dinsdag, donderdag en vrijdag


Assistenten

U krijgt in de praktijk altijd eerst te maken met de doktersassistenten. Bij telefonisch contact of als u aan de balie komt, kunt u met uw vragen bij haar terecht. Zij maakt ook de afspraken voor de huisarts. U kunt zowel met praktische vragen als medische vragen bij de doktersassistenten terecht. Soms kan zij uw vraag direct beantwoorden, in andere gevallen zal zij u doorverwijzen of een afspraak voor u maken met één van de zorgverleners. Als u belt, vraagt de doktersassistenten naar de reden waarom u een afspraak wilt maken. Dit gebeurt om een juiste inschatting te kunnen maken van de aard van de klacht en de tijd die gereserveerd moet worden op het spreekuur bij de huisarts. De doktersassistenten heeft haar beroepsgeheim, is gedegen opgeleid en schoolt regelmatig bij.


Spreekuur

Voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende dag, kunt het beste ‘s ochtends vóór 10.00 uur bellen. Wanneer u een afspraak wilt voor o.a. bloeddruk meten, bloedsuiker meten, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, maakt u een afspraak bij de doktersassistenten. Hiervoor kunt u bellen op maandag t/m vrijdag tussen 8.00-11.00 en 13.30-17.00 uur


Urineonderzoek

Wanneer u uw urine wilt laten nakijken, dan belt u eerst met de assistente. Zij zal aan de telefoon beoordelen of u langs moet komen. Het kan ook zijn dat u met een verwijsbrief van de huisarts bij Bloedafname AtalMedial de urine laat onderzoeken.


Uitstrijkjes

Voor het laten maken van een uitstrijkje bij de doktersassistentenof de huisarts, kunt u een afspraak maken maandag t/m vrijdag 8.00-11.00 en 13.30-17.00 uur via de praktijk van uw huisarts.


Bloedonderzoek via Bloedafname AtalMedial (begane grond)

U kunt alleen met een verwijzing van uw huisarts o.a. bloedonderzoek laten doen bij de bloedafname. De bloedafname is open van maandag t/m vrijdag van 8.00-11.00 uur. Voor spreekuren op andere tijden en andere locaties, zie de website Bloedafname AtalMedial. Of kijk op de achterzijde van het verwijsbrief of bel met telefoonnumer 023-8908799.

Mijn Medisch Dossier

Bij MijnGezondheid.net kunt u inloggen met uw DigiD met smscode.
Hiervoor dient u aangemeld te zijn bij MijnGezondheid.net door uw huisarts of apotheek. Is dit niet het geval, neem dan contact op met uw huisarts of apotheek. DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Heeft u nog geen DigiD of geen DigiD met sms? Dan kunt u deze aanvragen op www.digid.nl


Klik hier

Toestemmingsformulier

Toestemmingsformulier

Het LSP (Landelijk SchakelPunt) zorgt voor snelle en betrouwbare elektronische uitwisseling van medische gegevens. Zorgverleners, zoals een huisarts of apotheek, kunnen hun computersysteem aansluiten op het beveiligde netwerk van het LSP. Door het LSP kan in spoedsituaties snel duidelijk worden welke informatie andere zorgverleners over u in de dossiers hebben staan. Dit is bijvoorbeeld belangrijk als u in het weekend naar een huisarts moet. De arts ziet dan een samenvatting van uw actuele problemen en/of chronische ziekten. Heeft u het formulier al ingeleverd? Ook als u geen toestemming geeft, wil de huisarts dat graag weten. Het formulier kunt u hier openen. Graag ingevuld bij de assistente inleveren. Ga voor meer informatie naar uw huisarts of kijk op www.vzvz.nl


Herhaalrecepten

Een herhaalrecept kunt u op 3 manieren opvragen:

1. Brievenbus

Het medicijndoosje met etiket doet u in de brievenbus aan de buitenzijde van het gebouw bij de ingang van Apotheek Meerwijk. (Dus niet die bij de ingang van het gezondheidscentrum).

U krijgt per mail of sms een bericht, met de afhaalcode kunt u naar de apotheek.

2. Internet

Staat er een herhaalnummer op het etiket?
Als er een herhaalnummer op het etiket van het medicijn staat, dan kunt u uw herhaling via de website aanvragen
(zie onderstaand venster):

Instructie:

  • Linkervakje: de vier cijfers van uw geboortejaar invullen, bijv. 1970
  • Rechtervakje: het herhaalnummer (zonder puntjes)
  • Klik op de knop Medicijn aanvragen

Bij meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts het herhaalnummer van het aan te vragen medicijn in te voeren. Let op: ieder herhaalnummer is anders. U krijgt per mail of sms een bericht, met de afhaalcode kunt u naar de apotheek. Lukt het niet met bovengenoemde instructie, dan kunt u het medicijn via het formulier van de apotheek aanvragen.

Staat er geen herhaalnummer op het etiket?

Gebruik het formulier van de apotheek om uw recept aan te vragen. U krijgt per mail of sms een bericht, met de afhaalcode kunt u naar de apotheek.

3. Telefoon

Dit geldt voor alle patiënten, die hun medicijnen afhalen in apotheek Meerwijk met een herhaalnummer op het etiket. Als er een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat, dan kunt u uw herhaling via de receptenlijn aanvragen. Telefoonnummer: 088-0800174

  • U wordt gevraagd de 4 cijfers van uw geboortejaar in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#)
  • Vervolgens wordt u gevraagd het herhaalnummer in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#)

Bij meerdere medicijnen na het intoetsen van het nummer, afsluiten met een hekje (#). Let op: ieder herhaalnummer is anders.

U kunt ook via het telefoonnummer van de huisarts herhaalrecepten bestellen. U kunt dan via keuze 2 uw recepten inspreken. U kunt ook overdag via de assistente recepten bestellen. U krijgt per mail of sms een bericht, met de afhaalcode kunt u naar de apotheek.

Spoedgevallen Overdag (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur) Alléén bij spoedgevallen, indien de telefoon van uw huisarts bezet is belt u met telefoonnummer 023-5333222. Avond, nacht en weekend (avond en nacht tussen 17.00-8.00 uur én de gehele zaterdag en zondag) Uitsluitend voor spoedgevallen, die niet tot de volgende