Apotheek Meerwijk

Voor meer informatie klik op onderstaande link


Klik hier

Toestemmingsformulier

Direct inloggen in MijnGezondheid.net


Klik hier

Openingstijden

Voor meer informatie klik op onderstaande link


Klik hier

Gezondheidscentrum Schalkwijk

Voor meer informatie klik op onderstaande link


Klik hier

Herhaalrecepten

Een herhaalrecept kunt u op 3 manieren opvragen:

1.) Brievenbus

Het medicijndoosje met etiket gooit u in de brievenbus aan de buitenzijde van het gebouw bij de ingang van Apotheek Meerwijk. (Dus niet die bij de ingang van het gezondheidscentrum).

Vóór 16 uur in de brievenbus, dan kunt u uw medicijnen de volgende werkdag na 11.00 uur in de apotheek afhalen of ze worden volgens afspraak bij u thuis bezorgd.


2.) Internet

Is er een herhaalnummer op het etiket?
Als er een herhaalnummer op het etiket van het medicijn staat, dan kunt u uw herhaling via de website aanvragen
(zie onderstaand venster):

Instructie:

  • Linkervakje: de vier cijfers van uw geboortejaar invullen, bijv. 1970
  • Rechtervakje: het herhaalnummer (zonder puntjes)
  • Klik op de knop Medicijn aanvragen

Bij meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts het herhaalnummer van het aan te vragen medicijn in te voeren. Let op: ieder herhaalnummer is anders. Uw medicijnen vóór 16 uur besteld? Dan kunt u het de volgende werkdag na 11.00 uur in de apotheek afhalen of ze worden volgens afspraak bij u thuis bezorgd. Lukt het niet met bovengenoemde instructie, dan kunt u het medicijn via het formulier van de apotheek aanvragen.

Is er geen herhaalnummer op het etiket?

Gebruik het formulier van de apotheek om uw recept aan te vragen. Uw medicijnen voor 16 uur besteld? Dan kunt u het de volgende werkdag na 11.00 uur in de apotheek afhalen of ze worden volgens afspraak bij u thuis bezorgd.

3.) Telefoon

Dit geldt voor alle patiënten, die hun medicijnen afhalen in apotheek Meerwijk met een herhaalnummer op het etiket. Als er een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat, dan kunt u uw herhaling via de receptenlijn aanvragen. Telefoonnummer: 088-0800174

  • U wordt gevraagd de 4 cijfers van uw geboortejaar in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#)
  • Vervolgens wordt u gevraagd het herhaalnummer in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#)

Bij meerdere medicijnen na het intoetsen van het nummer, afsluiten met een hekje (#). Let op: ieder herhaalnummer is anders.

U spreekt het antwoordapparaat van uw huisarts in. Spreekt u het antwoordapparaat in op een werkdag vóór 11 uur , dan kunt u uw medicijnen de volgende werkdag na 11.00 uur in de apotheek afhalen of ze worden volgens afspraak bij u thuis bezorgd.