Doktersassistenten

Over de centrumassistenten

U krijgt in de praktijk altijd eerst te maken met de centrumassistente. Bij telefonisch contact of als u aan de balie komt, kunt u met uw vragen bij haar terecht. Zij maakt ook de afspraken voor de huisarts. U kunt zowel met praktische vragen als medische vragen bij de centrumassistente terecht. Soms kan zij uw vraag direct beantwoorden, in andere gevallen zal zij u doorverwijzen of een afspraak voor u maken met één van de zorgverleners. Als u belt, vraagt de centrumassistente naar de reden waarom u een afspraak wilt maken. Dit gebeurt om een juiste inschatting te kunnen maken van de aard van de klacht en de tijd die gereserveerd moet worden op het spreekuur bij de huisarts. De centrumassistente heeft haar beroepsgeheim, is gedegen opgeleid en schoolt regelmatig bij.


Spreekuur

Voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende dag, kunt het beste ‘s ochtends vóór 10.00 uur bellen. Wanneer u een afspraak wilt voor o.a. bloeddruk meten, bloedsuiker meten, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, maakt u een afspraak bij de centrumassistente. Hiervoor kunt u bellen op maandag t/m vrijdag tussen 8.00-17.00 uur.

Urineonderzoek

Wanneer u uw urine wilt laten nakijken, dan belt u eerst met de assistente. Zij zal aan de telefoon beoordelen of u langs moet komen. Het kan ook zijn dat u met een verwijsbrief van de huisarts bij Bloedafname AtalMedial de urine laat onderzoeken.


Uitstrijkjes

Voor het laten maken van een uitstrijkje bij de centrumassistente of de huisarts, kunt u een afspraak maken maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur via de praktijk van uw huisarts.


Bloedonderzoek via Bloedafname AtalMedial

U kunt alleen met een verwijzing van uw huisarts o.a. bloedonderzoek laten doen bij de bloedafname. De bloedafname is open van maandag t/m vrijdag open van 8.00-11.00 uur. Voor spreekuren op andere tijden en andere locaties, zie de website Bloedafname AtalMedial. Of kijk op de achterzijde van het verwijsbrief of bel met telefoonnumer.023-8908799


Over de centrumassistenten U krijgt in de praktijk altijd eerst te maken met de centrumassistente. Bij telefonisch contact of als u aan de balie komt, kunt u met uw vragen bij haar terecht. Zij maakt ook de afspraken voor de huisarts. U kunt zowel met praktische vragen als medische vragen bij de centrumassistente terecht. Soms