Afspraak maken / contact


Ga naar

BestInZorg


Klik hier
Algemene informatie

Soms lukt het niet om op eigen kracht je weg te vinden. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je op meerdere gebieden problemen hebt en je het overzicht kwijt bent. Ook kan het zijn dat je een psychische aandoening hebt waardoor je het moeilijk vindt om je in de huidige samenleving staande te houden. Of er zijn problemen binnen jouw gezin waar je zonder hulp niet uitkomt. BestinZorg biedt ondersteuning en begeleiding op maat, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Tijdens de kennismaking bespreken we wat er nodig is. Heb je op voorhand een specifieke vraag hierover, neem dan gerust contact op.

Soms lukt het niet om op eigen kracht je weg te vinden. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je op meerdere gebieden problemen hebt en je het overzicht kwijt bent. Ook kan het zijn dat je een psychische aandoening hebt waardoor je het moeilijk vindt om je in de huidige samenleving staande te houden. Of er zijn problemen binnen jouw gezin waar je zonder hulp niet uitkomt.

BestinZorg biedt ondersteuning en begeleiding op maat, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Tijdens de kennismaking bespreken we wat er nodig is. Heb je op voorhand een specifieke vraag hierover, neem dan gerust contact op.

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 17.00 uur of per mail via info@bestinzorg.nl of kijk op de website http://www.bestinzorg.nl