Afspraak maken / contact


Ga naar

Best in Zorg


Klik hier
Algemene informatie
De praktijk

Soms lukt het even niet om op eigen kracht de weg te vinden. U bent het overzicht kwijt, omdat u problemen heeft op meerdere gebieden. Mogelijk zijn er problemen binnen uw gezin waar u zonder hulp niet uitkomt. Het kan ook zijn dat u psychische aandoening heeft, waardoor het moeilijk is om u in de huidige samenleving staande te houden.

BestinZorg gelooft in de kracht van mensen met respect voor de individualiteit. Daar waar mogelijk zorgen wij ervoor dat mensen zo lang mogelijk de regie houden over hun eigen leven. Dit doen we door de cliënt te ondersteunen zodat zij de weerbaarheid kunnen te vergroten. Wij werken samen met partijen die dichtbij u staan om onze doelen te behalen o.a. familie, vrienden, mantelzorgers, huisartsen en andere zorgorganisaties. Samen vormen wij een netwerk rondom onze cliënten, waarbij de cliënt het middelpunt is. De kleinschaligheid van BestinZorg staat garant voor een snelle en doelgerichte zorgverlening. Er wordt, waar het mogelijk is, gebruik gemaakt van vaste medewerkers vanwege de kracht van persoonlijk contact.

BestinZorg ondersteunt en begeleidt mensen met complexe psychische of psychosociale hulpvragen en kwetsbare volwassenen op levensgebieden die voor hen van belang zijn. Wij luisteren, ordenen, activeren en stellen samen met u een zorgplan op om uw doelen te halen. Wij houden bij het begeleiden van cliënten rekening met hun achtergrond, doelen, omgeving en sociale contacten en de eigen mogelijkheden. Wij geloven dat ieder mens recht heeft om deel te nemen aan de samenleving en recht heeft op een betekenisvol leven. Wanneer u een psychische of sociaal-maatschappelijke hulpvraag heeft, kan het voorkomen dat er behoefte is aan ondersteuning of begeleiding.

Wij bieden ondersteuning en begeleiding op maat, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Tijdens de kennismaking bespreken we wat er nodig is. Heeft u op voorhand een specifieke vraag hierover, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons vinden in het Gezondheidscentrum Schalkwijk. U kunt een verwijzing krijgen via uw huisarts, sociale wijkteam of uw gemeente, maar u kunt ook direct contact met ons opnemen.

Soms lukt het niet om op eigen kracht je weg te vinden. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je op meerdere gebieden problemen hebt en je het overzicht kwijt bent. Ook kan het zijn dat je een psychische aandoening hebt waardoor je het moeilijk vindt om je in de huidige samenleving staande te houden. Of er zijn problemen binnen jouw gezin waar je zonder hulp niet uitkomt.

BestinZorg biedt ondersteuning en begeleiding op maat, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Tijdens de kennismaking bespreken we wat er nodig is. Heb je op voorhand een specifieke vraag hierover, neem dan gerust contact op.

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 17.00 uur of per mail via info@bestinzorg.nl of kijk op de website http://www.bestinzorg.nl